Vlada je sprejela nove ukrepe, s katerimi je podaljšala delo na daljavo za vse učence za naslednjih 14 dni.

V preteklem tednu je bilo opravljenih veliko ur v živo preko ZOOM-a. S tem smo tudi mlajše učence pripravili do samostojnosti. Pridno sledijo razlagi vsak dan dvakrat. V času podaljšanega bivanja lahko koristijo pomoč učiteljev pri učenju ali pri delu domačih nalog.

Učenci predmetne stopnje so že pravi strokovnjaki dela na daljavo. Opravil sem kar nekaj hospitacij pri urah v živo. Izredno pohvaljeni! Po dogovoru vsi uporabljajo kamere, da je komunikacija vedno dvosmerna.

Zelo uspešno je bil organiziran izziv:  Pohod na Deben vrh. 130 učenec je v treh dneh osvojilo vrh pod vodstvom učiteljev športa.

Razdelili smo kar nekaj toplih obrokov učencem, ki imajo subvencionirano kosilo. Razdeljevanje se bo nadaljevalo po ustaljenem urniku tudi naprej. Prijave še naprej zbira Polona Debeljak (pdebeljak1@gmail.com).

Naslednji  teden bo delo potekalo nespremenjeno.  Tudi ocenjevanje bo prišlo na vrsto. Izogibali se bomo pisnih testov.

V ponedeljek in torek bodo razredniki od prvega do devetega razreda opravili govorilne ure. Ostali učitelji ne bodo imeli govorilnih ur, ker je to v tem trenutku neizvedljivo. Razredniki bodo vaša vprašanja in pobude prenesli do njih in vam kasneje pisno podali povratne informacije. O načinu prijave na govorilne ure, boste obveščeni po ustaljenih poteh.

Z nasmehom naprej!

Vlado Znoj

Ravnatelj

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)