Spoštovani starši!

V četrtek, 20. 4. 2023, ob 17.00 bo v večnamenski dvorani prireditev ob 20-letnici šole. Vstop v dvorano bo skozi glavni vhod šole (garderoba razredne stopnje), kjer si boste lahko v avli razredne stopnje ogledali razstavo fotografij o naši ekošoli.

Po prireditvi bo v jedilnici šole dobrodelni bazar, menjava knjig, za prostovoljni prispevek ( 2 evra) pa boste lahko dobili glasilo učencev, ki je nastalo ob 20-letnici ekošole. 

Naša šola se je pridružila akciji zbiranja rabljenih navadnih ali sončnih očal z dioptrijo, ki so namenjena končnim uporabnikom, slabovidnim otrokom in odraslim v gospodarsko manj razvitih državah sveta. Akcijo koordinira Lions klub Ljubljana Barje, sodeluje tudi podjetje Hofer trgovina d. o . o. ter ambasador akcije Tomaž Mihelič, novinar in pevec skupine Sestre. Akciji se bo pridružila tudi naša šola, zato bo na bazarju v jedilnici škatla, kjer boste lahko odložili prinešena očala. Očala lahko prinesete v šolo še do 13. 5. 23. Po 20. 4. 23 pa bo škatla za očala v avli razredne stopnje.

Menjava oblačil bo potekala v veliki telovadnici.

Prispevki zbrani na dobrodelnem bazarju so namenjeni za Šolski sklad.

Vljudno Vas vabimo, da se nam v četrtek pridružite.

Eko odbor OŠ Zadobrova

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)