Kot vsako leto, je OŠ Zadobrova za otroke 4., 5. in 6. razreda v zimskem času pripravila nadstandardni program – ZIMSKA PRAVLJICA. Program je prvotno namenjen učencem in učenkam, ki obiskujejo NIP šport. Zaradi velikega zanimanja pa je ponudba razširjena na vse učence 4., 5.,6., razredov OŠ Zadobrova. 
V letošnjem letu učenci v sklopu programa obiščejo Slovenski olimpijski izobraževalni center, izvedejo nočno smuko v Kranjski Gori, smučarski tek na Javorniškem Rovtu (ali Ratečah), pohod in sankanje na Javorniškem Rovtu ter dnevno smuko v Kranjski Gori v nedeljo. poleg omenjenega imajo otroci v programu tudi tekmovanje v igri Štrbunk ter večerno animacijo s plesom. Otroci lačni in žejni ne bodo, za to bomo poskrbeli mi in zaposleni v CŠOD Trilobit. 
Za prijavo so otroci prejeli prijavnice, če bi se še radi prijavili in prijavnice nimate lahko pišete na pavle.dornik@gmail.com. Število mest je žal omejeno…
Odhod izpred OŠ Zadobrova je v petek 26.1. ob 14.00 uri ter povratek v nedeljo 28.1. ob 15.00 uri.
Prebivali bomo v CŠOD Trilobit, Javorniški Rovt 25, 4270 Jesenice. Kontaktne informacije, kot tudi potrebno opremo in urnike dejavnosti bomo poslali vsem staršem otrok, ki bodo prijavljeni.
V dodatku prilagamo tudi letak, ki smo ga delili otrokom ter povezavo to objave Zimske pravljice, ki je bila izvedena v preteklih letih. https://www.youtube.com/watch?v=W5SIvMEHA2M 
Pozdrav,
EKIPA ŠVZ OŠ Zadobrova
(Skupno 188 obiskov, današnjih obiskov 1)