Fotokopiranje

 

Šola učencem fotokopira učne liste, teste za preverjanje znanja, in obvestila za starše. Cena fotokopije je 0,003€  in se obračunava dvakrat letno (januarja in junija).

 

Varovanje šole

Tehnično in fizično varovanje šole opravlja SINTAL d.o.o. Vsak dan pa od 10.30 do 16.30 skrbi za varnost učencev receptor pri vhodu v šolo, ki je delno financiran s strani staršev (2€ na učenca), delno pa s strani MOL – a.

 

Zdravstveno varstvo

V ZD Polje so organizirani sistematični pregledi za učence 1., 3., 6. in 8. razredov, za učence 1. in 6. razreda je organizirano cepljenje.

 

 

Kraja lastnine

 

Vsako krajo je potrebno prijaviti na policijski postaji in v šoli razredniku. Policijska postaja vas bo informirala o nadaljnjem postopku.

 

 

Šolski prevoz

 

Na podlagi odločbe Sveta za preventive in vzgojo o cestnem prometu, da imamo v šolskem okolišu pot, ki ni varna (Snebersko nabrežje in Šmartinska cesta ob Sneberskem nabrežju, Trbeže,  Ulica za travniki in Cesta v Prod), organiziramo brezplačni prevoz otrok iz tega področja v šolo in domov. Vse, ki stanujete na tem področju bo v začetku septembra obiskal izbrani prevoznik s strani MOL-a (Sandi Jevšjak). Dogovorili se boste o urniku in pravilih prevoza. Podpisali boste tudi soglasje o prevozu vaših otrok. Učenec ima pravico do brezplačnega prevoza, če je njegovo prebivališče oddaljeno več kot štiri kilometre od osnovne šole.

(Skupno 2.107 obiskov, današnjih obiskov 1)